Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός που μαγνητίζει! Προωθήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Ίντερνετ.

Σχεδιάζουμε όμορφες, εύχρηστες και γρήγορες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν ισχυρή παρουσία στο Ίντερνετ. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες οι οποίες ενισχύουν την εικόνα της επιχείρησης προσελκύοντας το ενδιαφέρον τόσο νέων πελατών, όσο και συνεργατών.

Όλες οι ιστοσελίδες μας:

  1. Είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, διευκολύνοντας την διαδικασία ευρετηριοποίησης της ιστοσελίδας από την Google.
  2. Είναι φιλικές προς τους χρήστες και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνες με όλες τις προδιαγραφές WSAG και W3.
  3. Ανταποκρινόμενες προς τις φορητές συσκευές, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στο πλάτος της οθόνης και κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη.
  4. Χρησιμοποιούμε μονάχα σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού.

9 Λόγοι για να μας προτιμήσετε!

1

Πολυετής Εμπειρία

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Απο το 2005 έχουμε σχεδιάσει ιστοσελίδες απο πολύ μικρές εώς πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

2

Γνωρίζουμε τη συνταγή της επιτυχίας

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο πώς ακριβώς η ιστοσελίδα μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές για την επιχείρησή σας, αλλά και πώς να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό.

3

Υπεύθυνη Υποστήριξη

Η αρχή και το τέλος δεν είναι απλά η κατασκευή της ιστοσελίδας. Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας όσο απαιτητικές και αν είναι.

4

Άμεσα Αποτελέσματα

Υλοποιούμε ποιοτικές ιστοσελίδες με βασικό σκοπό να σας φέρνουν νέους πελάτες ή ακόμα και νέους συνεργάτες.

5

Γνωρίζουμε σχεδόν όλους τους επαγγελματικούς κλάδους

Η εμπειρία μας είναι βασικό συστατικό για την επιτυχημένη παρουσία σας στο Διαδίκτυο. Γνωρίζουμε για κάθε κλάδο τον αποτελεσματικότερο τρόπο παρουσίασης.

6

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες (one-stop-shop)

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στον χώρο του Διαδικτύου. Απο την κατασκευή της ιστοσελίδας, μέχρι την προώθησή της καθώς και την διαρκή βελτίωσή της.

7

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Κύριο μέλημά μας είναι να αποτελέσουμε τον βασικό σας συνεργάτη στον κόσμο του Ίντερνετ. Χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

8

Ευέλικτα οικονομικά πακέτα

Διαθέτουμε οικονομικά πακέτα και λύσεις για κάθε budget. Γνωρίζουμε πολύ καλά οτι οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης.

9

Έκαστος στο είδος του

Διαθέτουμε ταλαντούχους συνεργάτες με πολυετή εμπειρία ο καθένας στον τομέα του. Να είστε σίγουροι οτι κυριολεκτικά θα εκτοξεύσουν την εικόνα της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δώστε τα στοιχεία σας και εμείς θα σας καλέσουμε άμεσα για να συζητήσουμε την ιδέα σας.